Sentiment

Advertisements

8 responses to “Sentiment

  • Nu credeam ca o sa ajungi aici pe blogul meu. Iti citesc articolele.Esti ironic si subtil ? . Mai bine detaliaza si fi explicit :).

   • Nici, nici.
    În fotografie, ca să sclipească trebuie să aibă un motiv foarte bun. Și cum soluțiile de casă sînt tocmai ce omoară creativitatea, caută o fată care face bani din machiaj și cere–i să acopere suprafața. Ție îți va arăta a interior de vas de lut, dar nu va reflecta lumina. La monocrom se remarcă și mai puțin dacă e neuniform aplicat. Important este să înțeleagă că nu e machiaj cum dau pentru nuntă sau vei obține efectul invers: o oglindă cu ochi. În a treia e necesar, în celelalte două este prea estompat ca să deranjeze.

   • Și dacă tot am început: mie îmi displace tăiatul de bucăți din om. Dacă vrei să faci un decupaj curajos ca în imaginea folosită pentru titlul blogului, e una. Dar aici ai tăiat din fată. Dacă intenționezi să lași imaginile la nivelul ăsta, adică de văzut pe ecran mic, e acceptabil, e doar un alt mod de a vedea lucrurile. Dacă se pune vreodată problema de trecere la ceva mai mare de 30×40 ai face bine să îi incluzi tot capul, plus un mic spațiu de aerisire sus. Iar, în cazul primei să îi muți subiectul, punctul central de interes, care este ochiul stîng din punctul mort, anume centrul geometric al suprafeței. Și, tot la prima, îi trebuie mult mult spațiu în direcția în care privește. Spațiu gol, că nu știu dacă nu apărea ceva la 2cm de marginea tăiată. Se mai întîmplă.

   • Ultima chestie și nu mai revin: tema blogului. Se încadrează bine în jurul a ceea ce văd că faci. Renunță la cele trei reclame. Ele nici între ele nu se pupă de nici o culoare. Iar ție îți fac un deserviciu distrgăgînd atenția de la imagini. Dă–le text uniform cu restul scrisului de pe partea dreaptă. Și șterge înscrisul belicos marcat ca important. Din momentul în care ai făcut clic pe buton ele îți aparțin. Fără acordul modelului NU ai voie să le publici. Dar sînt ale tale. Dacă cineva ți le va recolta și le va băga într–o colecție mai mare, te asigur că nu se va sinchisi de ce scrii tu acolo. Iar tu, ca posesor de drepturi vei putea cel mult să îl faci să le scoată din colecție, nu să le și plătească.

   • Multumesc de critica obiectiva, apreciez asa ceva. Da aici iti dau dreptate. Ce-i drept, acestea sunt cadre facute cu ceva timp in urma, pe vremea in care abia am pus mana pe aparat si experimentam :). Iti dai seama ca si la ora actuala inca invat. Multumesc de vizita si parere si o sa modific acele aspecte ale blogului.

    Taiat bucatilor din om, nu prea stiam ce fac pe atunci. Pana am realizat ca gresesc. Si acum recunosc ca am anumite greseli. Obsesia mea dupa omogenitatea cadrelor ce ma duce intr-o extrema nu placuta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s